Neglijența face victime

La Constanta, un barbat a ajuns, joi seara, la spital, dupa ce balconul in care se afla, s-a prabusit. Putin a lipsit ca bărbatul sa nu aterizeze peste oamenii aflati la o terasa situata chiar dedesubt. Vecinii au sunat imediat la 112, iar constanteanul a fost transportat la spital. Are multiple traumatisme, dar medicii spun ca starea lui este stabila.

Omul locuieste de ani buni singur in apartamentul situat la primul etaj al unei cladiri nationalizate, din centrul vechi al Constantei. Vecinii spun ca barbatul este destul de neglijent, iar in ultima perioada nu a mai reparat nimic in casa. Balconul era de ceva vreme subrezit, iar proprietarii terasei aflata la parter s-au oferit sa il repare, insa barbatul a refuzat.

Bărbatul ar fi vrut, se pare, sa iasa pe balcon la aer. La un moment dat, insa, podeaua de lemn a cedat sub greutatea corpului, iar omul s-a prabusit in gol de la cativa metri inaltime. A avut noroc cu o umbrela care i-a mai atenuat din cadere.

Vecinii au sunat imediat la 112, iar un echipaj SMURD a sosit la fata locului. Dupa ce a fost stabilizat, barbatul a fost transportat la Spitalul judetean constata.

Cladirile din centrul vechi al orasului sunt, cele mai multe dintre ele, in stare avansata de degradare. Din pacate, fac obiectul unor procese in instant, iar primaria nu le poate renova. In aceste conditii, astfel de accidente se pot produce in orice moment.

Redactor: Paul Alexe