Necazuri în Ajunul Crăciunului

Duminică a fost o zi încărcată pentru pompierii constănțeni. Ajunul Crăciunului a venit cu sute de apeluri la 112. Cel mai grav a fost faptul  că o familie din Valu lui Traian a rămas fără un acoperiș deasupra capului chiar în prag  de sărbători.

Ajunul Crăciunului a debutat cum nu se poate mai rău pentru o familie din Valu lui Traian. Incendiul izbucnit la parterului unui bloc de locuințe sociale au lăsat o femeie și pe cei patru copii fără casă, de sărbători.

Din fericire familia a reușit să iasă la timp din casă. O altă femeie de 61 de ani, locatară a apartamentului de la etaj, a făcut un atac de panică, speriată din cauza fumului negru și dens care i-a cuprins locuința. Ea a refuzat, însă, transportul la spital. Pompierii au reușit, în scurt timp să lichideze flăcările.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Urgență Dobrogea, flăcările ar fi pornit în urma unui scurt circuit la priza televizorului.

Tot în ajunul Crăciunului, un imobil dezafectat, situat în apropierea unui centru commercial a luat foc. Flăcările au fost licidate neexistând victime.

Nici localitatea Medgidia nu a fost ferită de incendii. Căsuţa lui Moş Crăciun, amenajată în parc, a ars cu tot cu mobilier și elementele de décor.

La scurt timp după acest incident, militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaţi la Hârşova, unde a luat foc o casă. Din fericire nici aici nu au existat victime deoarece proprietarii locuinței au părăsit la timp imobilul. Cauza izbucnirii incendiului a fost suprasolicitarea instalației electrice, astfel că s-a produs un scurt-circuit electric cu o mare degajare de fum.

Redactor: Oana Jărloianu