„NĂVODARI, oraș VERDE”!

„NĂVODARI, oraș VERDE”! Așa se numește cea mai nouă campanie dezvoltată și susținută de administrația locală.

Este vorba despre o amplă acțiune de plantare de copaci ce se va desfășura în această toamnă pe întreaga arie a orașului Năvodari. Inițiativa aparține primăriei și va reuni cetățeni, agenți economici și instituții publice din oraș.

Evenimentul se va derula în mai multe locații din Năvodari, astfel încât impactul asupra orașului să fie unul consistent și eficient. De asemenea, Primăria Năvodari lansează un apel public către agenții economici să sprijine această campanie cu material dendrologic și către cetățeni să participe la acțiunile de plantare și ulterior de îngrijire.

Pentru cei care doresc să participe ca voluntari la plantare sau au sugestii și idei noi, este pusă la dispoziție adresa de e-mail: mediu@primaria-navodari.ro

”Campania „NĂVODARI, oraș VERDE” își propune să mobilizeze întreaga comunitate locală, și astfel trezită conștiința, impactul pe care omul îl are asupra mediului înconjurător să fie unul pozitiv, iar  moștenirea noastră pentru generațiile viitoare să fie un oraș sănătos și frumos.

Redactor: Sondra Sandu