Năvodari, la turneul de fotbal A.O.R.

Turneul Final al Cupei Asociatiei Oraselor din Romania la Fotbal a debutat, joi dimineata, in statiunea Busteni. Dupa partidele disputate in faza zonala a acestei competitii, pentru primele locuri in clasament s-au calificat 9 echipe, care se intrec pe doua dintre cele mai moderne baze sportive de pe Valea Prahovei.

Echipele calificate la acest turneu reprezinta primariile din Navodari, Murfatlar, Busteni, Plopeni, Mioveni, Bals, Sannicolau Mare, Sieni si Baia Sprie.

Spectacolul fotbalistic nu a lipsit din intrecerea sportivilor amatori, partidele fiind disputate intens, cu multe goluri, dar si faze de joc spectaculoase.

Conform regulamentului acceptat de echipele participante, fiecare lot este format din 14 jucatori, partidele au doua reprize a cate 25 de minute, se joaca fara alunecari la balon, auturile sunt executate cu piciorul, iar schimbarile jucatorilor sunt nelimitate. Cupa Asociatiei Oraselor din Romania se afla la prima editie fiind organizata in exclusivitate pentru angajații primăriilor și a personalului din serviciile publice locale. Turneul final se desfasoara la Busteni, în perioada 17 – 20 septembrie, fiind dotat cu premii in valoare totala de 50.000 de lei.

Reporter / Imagine: Adi Burcea