Năvodărenii cred în nevinovăția edilului Nicolae Matei (VIDEO)

Reținerea edilului Nicolae Matei a provocat durere nemărginită în rândul năvodărenilor. De-a lungul celor două mandate, oamenii spun că au reușit să îl cunoască pe alesul lor și sunt convinși de nevinovăția acuzațiilor care i se aduc. Mulți cred că este vorba despre o înscenare. Oamenii au încredere în justiție și sunt convinși că în cele din urmă primarul își va dovedi nevinovația. Năvodărenii spun că nu se vor liniști până când nu își vor vedea primarul acasă.

Năvodărenii îl așteaptă acasă, fiind convinși că edilul va mai face multe pentru oraş. În acest scop, oamenii s-au mobilizat să strângă semnături pentru eliberarea primarului. Emoționați până la lacrimi de situaţia în care se află Nicolae Matei, năvodărenii sunt dispuși să organizeze și un miting la București.

Cetățenii care doresc să semneze petiţia pentru punerea în libertate a primarului Nicolae Matei, o pot face la punctele amenajate în parcul Ion Dobre, în Parcul Central, în fața magazinului Alfa si Beta, a magazinului Laura și Ionel și a sediului Litoral TV.

Reporter: Camer Negip ; Imagine: Alex Ionescu