Năvodărenii cei mai norocoși (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MaN6J-egOUQ[/youtube]Alţi 300 de năvodăreni vor beneficia de scutire la plata agentului termic, prin intermediul proiectului „Ideea mea şi norocul tău” , inițiat de edilul Nicolae Matei. Astăzi a avut loc o nouă extragere pentru desemnarea câştigătorilor tichetelor gratuite.

Acestea sunt doar cîteva din numele celor 300 de norocoși care beneficiază, de tichetele gratuite la plata agentului termic.

Aflat la cea de-a noua ediție, proiectul inițiat de primarul Matei „Ideea mea şi norocul tău” este derulat pentru toţi abonaţii la sistemul centralizat de energie termică din Năvodari și prevede acordarea de gratuitate pentru un număr de 300 de apartamente în fiecare lună.

Singurele condiții pentru a putea beneficia de cadoul făcut de Primărie sunt ca abonații să nu fie restanțieri la plata facturilor de energie termincă la data extragerii și să nu se debranșeze, cel puțin doi ani, din sistem.

Tombola va continua și în următoarele luni, pînă la epuizarea biletelor din cele două urne de extragere astfel că năvodărenii au mai multe șanse de a beneficia de surpriza oferită de Primărie.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Matei Ghioc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.