Nati vrea o șansă la viață

Ce poate fi mai dureros pentru niște părinți decât nepuțința de a-și ajuta copilul bolnav? Membrii familiei Păun din Constanța trăiesc o adevărată dramă de câteva luni. Viața le-a fost dată peste cap când în urma unui computer tomograf fetița de doar un an și 9 luni a fost diagnosticată cu o boală cumplită.

Nu sunt bogați, dar până de curând aveau toate motivele să fie fericiți: o familie mare și împlinită și copii sănătoși ce umpleau casa de fericire cu râsetele lor. Ceea ce până de curând  părea a fi un vis frumos s-a transformat într-un adevărat coșmar în vara anului trecut. Cea mai mică membră a familiei, Natalia de un an și 9 luni s-a îmbolnăvit brusc. În urma unor investigații amănunțite micuței i s-a depistat o formațiune tumorală în zona gâtului. De aici a început calvarul…

La vârsta la care alți copii învață să meargă, să se joace și mai presus de orice să se bucure de dragostea familiei, Naty a descoperit viața pe patul rece de spital. Alături de ea a fost zi de zi mama care nu a încetat să se roage pentru sănătatea ei și să spere că o minune îi va salva viața copilei. Rugile i-au fost ascultate, iar doctorii dintr-un spital din Turcia i-au dat o șansă Nataliei dacă se operează. Doar 25 000 de euro, o separă pe Naty de pasul spre vindecare și o viață normală. Nu e mult pentru dreptul la viață.

Până în momentul de față s-a strâns suma de 10.000 de euro. Dar din dar se face rai așa că orice sumă cât de mică vine cu siguranța în sprijinul micuției. Cei care doresc să o ajute pe Natalia să se bucure de copilărie o pot face la oricare din conturile.

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO  28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Reporter: Camer Niță ; Imagine: Narcis Verdeș