Naștere cu final tragic la ISIS

Tragedie fără margini la Constanța. O mămică a murit la spitalul județean, la câteva ore, după ce a dat naștere unui băiețel sănătos, la maternitatea ISIS din Constanța.

O femeie de 35 de ani și-a pierdut viața la scurt timp după ce dat naștere unui băiețel. Femeia a născut la spitalul privat Isis din Constanța. În cursul nopții de 23 spre 24 ianuarie, Teodora, în timp ce aducea pe lume un copilul, a suferit o ruptură de uter, care a dus la o hemoragie internă. Proapăta mămică a intrat în stop cardio-respirator și medicii au luat hotărârea  transferării la Spitalul Județean Constanța. Potrivit datelor furnizate de medicii de la spitalul județean Constanța, femeia a fost resuscitată de cinci ori, însă în jurul orei 11:00, a doua zi,  a pierdut lupta cu viața. Dr. Vlad Tica, medic șef al Secției de Obstetrică Ginecologie  din cadrul Spitalului Județean Constanța, a făcut  câteva precizări cu privire la acest caz:

“Ruptura de uter poate surveni în cazul contracțiile uterine, în timpul sarcinii, în cazul altor condiții asociate, sau dacă copilul este mare, dacă există malformații ori în cazul unei inserții anormale a placentei după cezariană”, a afirmat dr. Tica.

Teodora avea 34 de ani, era din Slobozia și împreună cu soțul său mai aveau un băiețel.

Redactor: Sondra Sandu