Năravurile dăunează grav libertăţii

Aceasta s-ar putea spune despre individul care abia pus în libertate, s-a apucat din nou de făcut bani.

La nici măcar o săptămână de la ultima vizită făcută la poliţie, tânărul a fost prins din nou în fapt. Povestea este parcă trasă la indigo: deja o cunoştiinţa a jandarmilor constănţeni, individul de numai 18 ani a fost recunoscut şi prins uşor, în zona cartierului ,, Kilometrul 4-5”  în timp ce încerca să vândă aceleaşi pliculeţe suspecte, cu conţinut verde.

,,Marţi, 14 ianuarie a.c., ora 17.30, un echipaj de jandarmerie care se afla în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice, în municipiul Constanţa, a observat „o mai veche cunoştinţă”,  C.M., de 18 ani, din Constanţa, care oferea spre vânzare, plicuri care conţineau o substanţă de culoare verde. La vederea militarilor a început să se agite şi a mărit pasul. A fost somat, s-a oprit şi i s-a făcut controlul corporal sumar şi al bunurilor pe care le deţinea. “  se arată într-un comunicat trimis de Jandarmerie.

Nici măcar scuza tânărului nu s-a schimbat: la fel ca data trecută susţine că etnobotanicele le-a cumpărat pentru consum propriu. El a fost din nou predat Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate  Constanţa,  în vederea continuării cercetărilor.

Redactor: Bogdan Bolojan