Muzica live și mii de turiști, sub protecția M.A.I

Concerte jandarmiCâteva sute de polițiști și jandarmi vor asigura ordinea publică la evenimentele ce marchează acest weekend.  Oamenii legii vor fi prezenți la toate manifestările cultural-artistice pentru a preîntâmpina infracțiunile de orice natură.

În intervalul 29-31 iulie, peste 270 de jandarmi aparținând Grupării Mobile Tomis, împreună cu polițiști din cadrul IPJ Constanța și reprezentanți ISU vor fi prezenți pe plaja dintre Venus și Saturn, la concertul “Europa FM Live pe Plajă”, unde sunt așteptați circa 30 de mii de turiști, în fiecare zi.

Oamenii legii vor veghea și la Zilele orașului Năvodari, eveniment care se va desfășura în aceeași perioadă pe stadionul Flacăra, începând cu orele 18:00, și unde sunt așteptați peste 10 mii de participanți. De asemenea, la concertul “Kiss FM” din Piaţa Ovidiu, de pe 30 iulie, sunt aşteptaţi peste 10 mii de spectatori, dar şi în staţiunea Mamaia, la evenimentul “The Colour Run” de pe aceeași dată, unde sunt așteptate circa 1.500 de persoane. Ordinea publică va fi asigurată de echipe de patrulare pedestră şi echipaje mobile auto.

Participanții la aceste evenimente sunt rugați să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi să evite scandalurile, să fie atente la bunurile personale și să aibă un comportament civilizat.

Redactor: Daniel Albu