Muzică electronică la malul mării

Pe țărmul însorit al Mării Negre, distracția nu se oprește niciodată! O nouă provocare la dans și bună dispoziție îi așteaptă pe iubitorii de spectacole în aer liber. Sunteți pregătiți de o explozie a muzicii electronice  și de răcoarea binefăcătoare a valurilor scăldate de soare?

Din 15 august, Festivalul Sunwaves își așteaptă publicul pe plaja din Mamaia Nord, în Năvodari, la ediția de vară. La eveniment sunt așteptați aproximativ 20.000 de spectatori. Valurile distracției nu vor conteni în cele șase zile de festival. Fie că va fi guvernată de soare sau de lună, muzica nu se va opri iar participanții vor dansa pe ritmurile libertății și prieteniei până la ultimul fir de nisip din 20 august al clepsidrei festivalului. Și pentru că anii din buletin sunt doar un număr, tinerii de orice vârstă se vor putea lăsa antrenați de cadența electrizantă a DJ-ilor preferați. Scena îi va aparține din nou inconfundabilului Dubfire, care la ediția precedentă din vara lui 2018 a reușit  să mixeze timp de 25 de ore obținând recordul absolut al festivalului la acea dată.

Artistul premiat la Grammy’s Music Awards a fost depășit în data de 29 Aprilie 2019 de italianul Joseph Capriati, care a întreținut peste 3000 de oameni prezenți constant la scena sa, timp de 27 de ore!

DJ-ul din Peninsulă se află și el pe lista invitaților la evenimentul care va debuta peste câteva zile pe țărmul românesc al Mării Negre. Alături de cei doi artiști renumiți, galeria numelor sonore îi va include și pe Richie Hawtin, DJ Sneak, Rhadoo, Petre Inspirescu, Cezar, Paco Osuna, Dan Andrei, Gaiser și mulți alții. Cu alte cuvinte, cei mai buni artiști locali și internaționali sunt chemați la rampă și vor întreține atmosfera radiantă. Iubitorii muzicii electronice au șansa să descopere și nume noi alături de  cele deja consacrate. Ideea promovorii acestora aparține organizatorilor care doresc să susțină piața locală cu DJ talentați.

Oamenii legii vor fi la datorie iar echipajele de jandarmerie și poliție vor asigura bunul mers al evenimentului ajuns la cea de-a 26-a ediție. Lansat în urmă cu 12 ani, în primăvara lui 2007, creșterea numărului de participanți la festival a condus la sporirea măsurilor de siguranță.

Organizatorii atrag atenția că sunt împotriva consumului de substanțe interzise și colaborează constant cu organele abilitate pentru combaterea acestui flagel. Nici armele de foc, obiectele ascuțite, artificiile și pocnitorile nu sunt permise în cadrul evenimentului. Așadar, doar zâmbetul și voia bună vor fi armele la purtător ale fiecărui spectator care va fi prezent la festivalul care a așezat România pe harta mondială a clubbingului.

Redactor: Mihaela Țânțaru