Munți de zăpadă la Medgidia

Cantităţi impresionante de zăpadă, circulaţie îngreunată pe străzi şi locuri de parcare acoperite de nămeţi. Acesta este, la prima vedere, tabloul de iarnă de la Medgidia. Cu toate că utilajele de la deszăpezire au ieşit la treabă în toată această perioadă, ninsoarea care a căzut neîncetat a luat sub stăpânirea sa străzi, trotuare sau locuri de parcare.

A nins abundent în Medgidia şi stratul de zăpadă este destul de gros. Şoferii trebuie să circule cu viteză redusă şi cu multă atenţie. În trafic, nu au fost probleme majore întrucât arterele principale au fost curăţate de zăpada depusă. Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre strazile mai înguste și aleile dintre blocuri. Un astfel de cartier este cel de la Berărie, unde unii locuitori sunt nemulțumiți de modul în care au acționat autoritățile locale.

Cetățenii spun că s-a tot declarat de către reprezentanții Primăriei că străzile au fost deszăpezite, dar realitatea din teren este alta. Mersul pe aleile dintre blocuri a devenit un sport extrem.

Oamenii pierd timp prețios escaladand nămeţii care blochează arterele de circulație.  În aceste de condiții, cetățenilor nu le rămâne decât să se înarmeze cu răbdare, dar și să aibă mare grijă atunci când se deplasează, deoarece capcanele de gheață pândesc la fiecare pas.

Redactor: Paul Alexe