Munți de gunoaie, primăria Medgidia dă din umeri

Gunoaie, moloz, resturi de asfalt și lista poate continua. Toate se găsesc pe strada Panairului din Medgidia, mai exact sub podul rutier. Un cetățean al muncipiului susține că solicită sprijinul autorităților locale de aproape un an și nimeni nu face nimic.

Marius este un tânăr locuitor al municipiului Medgidia, deranjat de peisajul dezolant care a cuprins zona în care locuiește. Acesta spune că a sezizat în nenumărate rânduri primăria și a tot așteptat o rezolvare, însă nu s-a întâmplat nimic.

Sătul de incompetența autorităților locale, tânărul spune că a curațat singur domeniul public din fața locuinței lui și a solicitat autorităților doar să ridice resturile, însă nici această solicitare nu a fost soluționată.

Problema este una destul de veche, iar cetățeanul este de părere că doar reprezentanții autorităților ar fi putut să depoziteze resturi de asfalt pe domeniul public. În ciuda numeroaselor sesizari, nimeni nu a intervenit pentru a curăța zona. Cum speranța moare ultima, cetățeanul speră ca municipalitatea să răspundă, într/un final, sesizărilor făcute.

Redactor: Paul Alexe