Mult sport și distractie pe plaja din Năvodari

Peste 200 de copii au animat plaja din Năvodari prin activităţile sportive la care au participat in cadrul unei campanii ce are ca scop promovarea colectării selective a deşeurilor. Elevii veniti in vacanta in tabăra din Năvodari au fost împărţiti pe echipe, fiecare purtând tricouri în culori diferite: verde reprezentand pubelelor în care trebuie aruncată sticla, albastru pentru hârtie și galben pentru plastic.

Cei mici ştiu cum să protejeze mediul, dar la fel de bine sunt conştienţi că multe persoane nu se implica in astfel de activitati.

Şi profesorii care au venit cu elevii în tabăra din Năvodari au salutat această campanie şi sunt de părere că asfel de activităţi ar trebui realizate mai des.

Eforturile şi spiritul competitiv de care au dat dovadă elevii au fost răsplătite pe măsură . Pe lângă materialele informative şi informaţiile privind colectarea selectivă a deşeurilor,  copiii au primit atât diplome de participare cât şi premii în funcţie de rezultatele obţinute la competiţiile la care au participat.

Reporter: Paula Moroi ; Imagine: Adi Corchie