Mrini Eye Hospital, excelență în oftalmologie

Cea mai moderna clinica de oftalmologie din Dobrogea, Mrini Eye Hospital a implinit 3 ani. Intreaga echipa de medici si personalitati din tot judetul au marcat momentul aniversar , intr-un cadru festiv la un cunoscut hotel din statiunea Mamaia.

Mrini Eye Hospital este mai mult decât o unitate medicală de excepție. Este un contribuitor la progresul orașului și în ultimii trei ani a răspuns prezent la nevoile tuturor pacientilor. Treptat,  numarul acestora a crescut semnificativ si principalul motiv este ca cei mai buni doctori oftalmologi fac parte din colectivul Mrini.  Un alt avantaj este ca pacientii pot beneficia de servicii decontate 100% de CAS.  Astfel, putem afirma fara sa gresim ca Mrini Eye Hospital este etalon în oftalmologia românească de la malul Mării Negre.

Medici oftalmologi prestigioși din întreaga țară, profesori universitari cunoscuți, personalități ale administrației locale, prieteni și parteneri ai celor doi medici oftalmologi constănțeni Fildis și Hicham Mrini au fost alături de aceștia la aniversarea celor trei ani de când Mrini Eye Hospital.

Edilul, Decebal Făgădău, încurajează dezvoltarea sectorului privat în domeniul medical .

Doctorul Hicham Mrini a anunţat, la marcarea celor 3 ani de existenţă, că a fost lansat şi primul volum „Proud To Be Romanian, Medical Tourism”. Cartea reuneşte exemple ale unor oameni de succes din diferite domenii de activitate. Dr. Fildis Mrini şi proiectul pe care îl manageriază, Mrini Eye Hospital, se regăsesc în paginile acestui volum. Putini stiu ca inca de la deschiderea clinicii, Mrini Eye Hospital s-a implicat în numeroase acțiuni umanitare, care au constat în donații si  în sponsorizări către căminele de bătrâni și centrele pentru copii.

Reporter: Camer Nita ; Imagine: Narcis Verdes