Moșul la biserica Sf. Apostoli Petru si Pavel din Medgidia

A venit moșul! Asta au spus micuții care activează în cadrul proiectului social derulat la biserica Sf Apostoli Petru și Pavel din Medgidia. În preajma sărbătorilor de iarnă, copiii au pregătit un program special atât pentru părinți, cât și pentru Moș Crăciun.

Încă de la sosirea bătrânelului, chipurile copiilor s-au luminat de bucurie. Toți știau că i-au scris însă, de fiecare dată, în minte le veneau nazbâtiile pe care le-au făcut în timpul anului. Astfel, prichindeii s-au încurajat și au arătat cât de mult au muncit pentru serbarea dedicată invitatului special.

Serbarea a fost realizată cu sprijinul voluntarilor care s-au alăturat proiectului social. Fost cadru didactic, Georgeta Pleșa spune că vine cu mare drag mijlocul copiilor.

După ce au cântat și colindat, fiecare prichindel a trecut pe la Moș Crăciuin și a primit darul mult așteptat.

Și părintele Petrică Ciobanu le-a pregătit copiilor numeroase daruri. Drept recunoștință, elevii i-au oferit acestuia felicitări realizată chiar de ei.

De mai mulți ani preoţii Bisericii Sf. Petru şi Pavel din Medgidia au demarat un proiect educaţional, beneficiari fiind copiii cu vârste între 7 şi 11 ani. Elevi care provin din familii cu situaţii delicate, dar şi cei care vor să aibă acces la o bună educaţie, participă zilnic la activitaţi extracuriculare pe care le desfăşoară cu personal calificat.

Redactor: Nicoleta Antohi