Moș Nicoale a venit cu barca

Copiii din centrele de plasament din Constanta au primit anul acesta daruri de la un mos, mai modern. Mos Nicolae a venit cu barca la malul marii, spre suprinderea  prichindeiilor care il asteptau cu nerabdare pe taramul Magic al Craciunului, asa cum a fost denumit anul acesta Oraselul copiilor. I-au spus mosului poezii, iar in schimb au primit daruri si si un spectacol surpriza.

Cu mic cu mare, 200 de copii aflati in centrele de palsament din Constanta au luat cu asalt Taramul magic al Craciunului si l-au asteptat cu sufletul la gurai pe mos. Vantul  a lipsit cu desavarsire, asa ca mosul si spiridusii lui au fost nevoiti sa vasleasca serios ca sa ajunga la copii. Dar, in final, a reusit.

Pentru cei mai multi dintre copii, sosirea lui Mos Nicolae sau a lui Mos Craciun sunt momentele cele mai asteptate in an.  Atunci simt ca fac parte dintr-o familie adevarata. Asa s-a intamplat si marți seară, cand organizatorii evenimentului au avut grija sa nu le lipseasca nimic celor mici.

Pe langa cadourile pe care le-au primit de la mosul, pustii au avut parte si de un spectacol surpriza. Artistii constanteni au pus in scena povestea celor trei purcelusi, spre deliciul si incantarea copiilor.

La sfarsitul spectacolului, copiii au vizitat atelierele de dulciuri si jucarii din taramul magic al craciunului. A fost pentru prima oara cand Mos Nicolae soseste la copiii din centrele de plasament cu barca, insa batranul cu mantie albastra a promis ca ideea se va transform intr-o traditie.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea