Moș Crăciun are probleme cu legea

Noapte cu peripeții pentru Moș Crăciun. Acesta a fost seara trecută la un pas să ajunga pe mâna polițiștilor. Mai mulți tineri printre care și unul costumat în Moș Crăciun au fost implicați într-un incident care a avut loc într-o parcare  din statiunea Mamaia.

Tinerii amatori de senzații tari au fost surprinși de polițiști în timp ce-și scârțâiau cauciucurile pe asfalt, iar unul dintre ei a avut o reacție neobișnuită. La aparția oamenii legii, s-a urcat la volan si a vrut sa fugă. Norocul nu a fost de partea lui, iar o mașină de poliție i-a blocat calea. Agentii i-au cerut sa coboare dar acesta a refuzat. După ce a fost somat, a fost scos de polițiști din masină, și pentru că a opus rezistență, oamenii legii au fost nevoiți să-l încătușeze și să-l ducă la secție.

După cateva ore petrecute la poliție, tânărul a fost lăsat să plece acasă. Amatorul de senzații tari a fost sancționat pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. De altfel este singura sancțiune pe care politiștii o pot da în situații de acest gen. După cum bine știți, parcările din stațiunea Mamaia se transformă în extrasezon, în adevarate piste de raliu, unde tinerii dornici de aventură încearcă să le arate celorlalți cât de puternice sunt mașinile pe care le au.

Redactor: Oana Jărloianu