Moş Crăciun, la mare căutare

Moşii de închiriat. Noua modă care pare să prindă din ce în ce mai mult și la noi. Bătrânul cu barbă albă a fost foarte solicitat de familiile care au vrut să facă o surpriză celor mici. Sumele plătite nu sunt mari, iar părinţii nu mai riscă să se deconspire. Astfel, magia moşului poate merge mai departe cu beneficii de ambele părţi.

Afacerea cu Moşi Crăciuni de închiriat merge din ce în ce mai bine de la an la an. Cine vrea să apeleze la un astfel de moş trebuie să scoată din buzunar 120 de lei. O sumă destul de mică, comparativ cu bucuria celor mici atunci când îl văd pe Moşul cu barbă albă.

Pentru ca totul să capete credibilitate şi mai mare, bătrânelul cu barbă albă trebuie să ştie şi câteva informaţii despre cei cărora urmează să le livreze cadourile. Părinților le este mai ușor să apeleze la un astfel de moş de închiriat, astfel nu vor fi deconspiraţi.

Să pui la cale o astfel de afacere nu este foarte greu. Costurile pentru accesoriile şi costumul lui Moş Crăciun sunt minime. Bineînţeles, persoana care va intra în pielea moşului trebuie să fie şi un bun actor, astfel ca magia să poată merge mai departe.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea