Moş Crăciun în City Park Mall

În luna decembrie, orăşelul lui Moş Crăciun s-a mutat în City Park Mall. Copiii şi-au putut confecționa singuri globurile pentru brăduţ la atelierul de creaţie şi le-au luat apoi acasă. Totodată, în ajun de Crăciun cei mici au avut ocazia de a face poze cu moşul şi au primit câte un cadou surpiză din partea lui.

În luna decembrie Moş Crăciun s-a mutat în City Park Mall. Surprizele s-au ţinut lanţ în cel mai modern centru comercial din regiune, iar constănţenii care au cumpărat daruri pentru cei dragi le-au putut împacheta gratuit la Insula de Împachetat Cadouri. Totodată, copiii au avut ocazia de a-și crea singuri globurile pentru brăduţ sub îndrumarea spiriduşilor de la Colegiul Naţional de Arte Regina Maria. Surprizele au continuat şi la Oraşelul lui Moş Crăciun.

Mai mult decât atât, părinţii care au vrut să le facă o surpriză celor mici au putut veni cu un cadou personal care a fost etichetat şi strecurat în sacul moşului, pentru ca ulterior să fie înmânat copiilor alături de o altă supriză din partea lui Moş Crăciun. Cei mici au pregătit şi ei ceva pentru simpaticul bătrânel.

Toţi au făcut o fotografie cu moşul, care a fost apoi prelucrată sub forma unui magnet de frigider. Mai multe surprize vă aşteaptă în City Park Mall în luna ianuarie atunci când va fi organizată cea mai mare expoziţie de egiptologie pentru copii. Rămâneţi în continuare cu ochii pe City Park Mall pentru a fi la curent cu noutăţile pregătite pentru dumneavoastră.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea