Mort pe plaja din Mamaia

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0UtKxDk59ZE[/youtube]Doi morți în doar 24 de ore. Un alt trup neînsufleţit a fost găsit astăzi pe plaja din Mamaia. Potrivit anchetatorilor, este vorba despre un bărbat de 45 de ani, din Onești, județul Bacău, care se pare că venise în Constanța pentru a-și căuta de muncă. Oamenii legii spun că, foarte probabil, este vorba despre sinucidere.

La câțiva metri de locul în care a fost găsit cadavrul bărbatului pe pasarelă, anchetatorii au găsit și lucrurile acestuia. O geacă și un rucsac care conținea obiecte pentru igienă personală, erau lăsate pe malul apei. Din acest motiv, oamenii legii spun că există posibilitatea ca bărbatul să se fi sinucis.

Trupul neînsuflețit a fost găsit de un turist care făcea jogging în zonă. Descoperirea macabră vine la mai puţin de 24 de ore după ce, pe plaja Trei Papuci a fost găsit cadavrul unei femei. Era vorba despre o femeie din Cobadin care a fost dată dispărută, miercuri. Oamenii legii spun că nu există nicio legătură între cele două cazuri.

Reporter: Corina Hrom ; Imagine: Alex Brinzaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.