Momente grele pentru o familie din București

Momente grele pentru o familie din București. Fiul lor de 11 ani a căzut de la etajul 8 al blocului în care locuiesc. Copilul a supraviețuit dar a ajuns în comă la spital. Poliţiştii merg pe ipoteza unui accident, însă iau în calcul şi alte variante.

Tragedia s-a produs în zona Obor din Capitală. Centrala 112 a primit un apel în jurul orei 8 si 10 minute, în care era solicitată o ambulanță pentru a acorda îngrijiri unui copil căzut de la etaj. La fața locului s-au deplasat polițiștii si două echipaje Smurd. Ceea ce au găsit, însă, i-a șocat. Un băiat de 11 ani zăcea pe trotuar,  având mai multe traumatisme şi fiind  inconștient. Acesta a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Medicii afirmă că starea copilului este gravă.

Vecinii spun că băiatul e un copil liniştit şi că, cel mai probabil, a căzut din neatenție. Mama lui, crede însă că, după o ceartă cu sora sa ar fi putut să se arunce în gol.

Autoritățile au deschis o anchetă în acest caz. Anchetatorii au aflat că mama copilului era în casă atunci când băiatul a căzut de la etaj. Femeia a fost audiată pentru a stabili condiţiile în care a avut loc accidentul. Cercetările continuă.

Pentru mai multe detalii va rugam urmariti jurnalul Litoral TV

Redactor: Raluca Damian