Momente de cumpănă pentru solistul trupei Holograf, Dan Bittman

Momente de cumpănă pentru solistul trupei Holograf, Dan Bittman, care a fost operat astăzi, la o clinică din Viena. Apropiații artistului spun că acesta se simte bine, însă are nevoie de recuperare medicală. În urmă cu ceva timp, Bittman a fost diagnosticat cu o afecţiune vasculară.

Doi dintre membrii formației, Edi Petroșel și Mugurel Vrabete, i-au asigurat pe fani că totul este în regulă: “Dan Bittman s-a operat miercuri la Viena. Nu este nimic grav. Marea problemă a fost să-l convingem pe Dan că are nevoie de recuperare şi că nu poate să cânte. Toată formaţia a fost împotriva solistului.”  Apropiații artistului spun, de asemenea, că în ultimul timp, lui Bittman îi era din ce în ce mai greu să cânte din cauza problemelor de sănătate. Potrivit presei mondene, Bittman a primit un diagnostic de afecţiune vasculară, mai precis stenoză carotidiană, afecţiune care poate degenera.

Ca urmare a faptului că Dan Bittman a suferit o intervenție chirurgicală, concertele trupei Holograf au fost amânate, însă membrii grupului spun că spectacolele vor fi reprogramate, cel mai probabil pentru începutul anului viitor, în februarie.

Pentru mai multe detalii si imagini video va rugam urmariti jurnalul Litoral TV

Redactor: Doina Sirbu