Moment emoționant pe scena Casei de Cultură din Constanța

Peste 200 de pensionari care au împlinit luna aceasta venerabila vârstă de 80 respectiv 90 de ani, dar şi cuplurile care au celebrat 5 decenii de căsătorie au fost premiaţi de Primăria Constanţa. Pe lângă bani, vârstnicii au primit flori și câte o felicitare.

O vorbă din popor spune că cine nu are bătrâni să își cumpere. Vârstnicii sunt adevărate izvoare de înțelepciune, ei pot să devină uşor modele de viaţă, tocmai prin prisma experienţelor anterioare. Vârstnicii din orașul Constanța se bucură de un respect aparte dfin partea edilului Decebal Făgădău .

Octogenarii si cuplurile care au implinit 50 de ani de căsătorie au primit suma de 300 de lei iar vârstnicii care au împlinit venerabila vârsta de 90 de ani au primit in dar 500 de lei.

Când ești tânăr ai toată viața înainte doar că timpul trece repede si trebuie să știi să profiti de fiecare moment.Care este totuși seecretul longevității ?

Pensionarii au profitat de întâlnirea cu primarul pentru a-i aduce la cunoștință problemele de ordin civic cu care se confruntă. Impresionat de implicarea vârstnicilor Făgădu se gândește să înființeze Sfatul Bătrânilor Constănței pentru a menține o legătură permanentă cu aceștia.

Reporter: Camer Nita ; Imagine: Narcis Verdes