Moment de reculegere pentru tinerii morți în Mamaia

Cei doi tineri morți în accidentul de joi seară din Mamaia, Adrian Bîcu şi Emanuel Coroma erau fani înfocați ai echipei de fotbal FC Farul Constanța. La meciul de astăzi, dintre FC Farul și Bucovina Pojorâta, s-a ținut un moment de reculegere în memoria celor doi.

„Veşti proaste în peluza noastră! Doi membri ai acesteia şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier. Dumnezeu să vă ierte, Adi şi Manu!”, au scris suporterii Farului şi pe pagina „FC Farul Constanţa”, p eo rețea de socializare. Pe stadionul Farul din Constanta s-a disputat astăzi meciul de liga a 2 a FC Farul -Bucovina Pojorâta. Inainte de inceperea partidei s- a tinut un moment de reculegere in memoria celor doi suporteri ai FC Farul care au decedat joi seară, dar si a lui Ciprian Dincă, un alt suporter decedat recent.

Tragedia de aseară survine la o lună distanţă după trecerea în nefiinţă a unuia din cei mai înfocaţi membri ai galeriei Farului, Ciprian Dincă. Membrii galeriei Farului au postat pe site-urile de socializare mesaje de condoleanţe şi de regret.

Reporter: Camer Nita ; Imagine: Narcis Verdes