Moment aniversar la Școala Gimnazială „Lucian Grigorescu” din Medgidia

Elevii şi personalul didactic au sărbătorit ziua instituției de învățământ. La eveniment, au fost prezenți invitați de la mai multe instituții, iar organizarea a fost una complexă și a cuprins activități diverse. Totodată au fost depuse coroane de flori, la bustul pictorului din curtea școlii.

Invitații prezenți la eveniment au avut posibilitatea să participe la atelierele organizate în incinta şcolii. În fiecare sală de clasă, cei prezenți au putut asista la ore cu subiecte diverse, printre care și interpretarea poveștii ,,Fetița cu chibrituri”

Evenimentul s-a bucurat de succes, iar conducerea școlii spune că la activitățile desfășurate părinții au avut un rol important în realizarea programului.

Activitatea școlii a fost apreciată și de cadre didactice din alte unități de învățământ. Acestea au apreciat munca colegilor, dar le-au adresat și urări.

Încă din anul 1994, Şcoala Gimnazială „Lucian Grigorescu” din Medgidia, poartă numele marelui pictor medgidian. De-a lungul vremii, unitatea de învăţământ se poate mândri cu rezulatele elevilor care au ocupat mereu locuri fruntașe la olimpiade şcolare, dar și la concursuri naţionale şi internaţionale.

Redactor: Paul Alexe