Modernizarea tramei stradale, la Constanța

Modernizarea tramei stradale este prioritară pentru Primăria Municipiului Constanța. Astfel, angajații SC Confort Urban SRL continuă și în această săptămână procesul de reabilitare al străzilor din oraș.

De această dată se va lucra pe Strada Unirii, tronsonul cuprins între strada Dragoslavele și Zorelelor. Aici vor avea loc lucrări de frezare și asfaltare a carosabilului iar în perimetrul delimitat de strada Grozești, Zorelelor și în zona Pieței Filipescu se va acționa asupra trotuarelor.

Conform graficului de lucru, se intervine și asupra zonei destinate circulației pietonilor pe bulevardul Mamaia, între strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazul, iar pe strada Rubinului din cartierul Tomis Nord se va turna covor asfaltic.  Municipalitatea continuă programul de investiții pe aleea Constantin Bobescu și străzile Titus Cergău, Cernica și Prelungirea Barbu Delavrancea.

Noi locuri de parcare vor fi amenajate pe strada Arcului, în zona blocurilor I, D1 și A4 și pe strada Baba Novac, în zona blocului BN 10. Se trasează marcaje rutiere în zona trecerilor de pietoni, în cartierul Coiciu, în zonele recent asfaltate iar pe strada Soveja, între Lidl și strada Ștefăniță Vodă, se dezafectează cablurile neetichetate.