Moartea și-a luat tributul din nou pe șoselele constănțene (VIDEO)

La nici 24 de ore după ce un pieton și-a pierdut viața pe DN3, un alt bărbat a căzut victimă propriei neatenții. Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, a încercat să traverseze bulevardul Aurel Vlaicu fără să se asigure și a fost izbit în plin de o autoutilitară. Impactul a fost devastator.

După primele cercetări ale polițiștilor, s-a stabilit că șoferul autoutilitarei implicate în accident venea de pe variantă și se îndrepta către bulevardul Tomis. Pietonul a încercat să traverseze cele 4 benzi ale bulevardului fără să se asigure, în apropierea unui supermarket constănțean.

Drumurile celor doi s-au intersectat într-o secundă fatidică.  Impactul extrem de violent cu autovehiculul l-a omorât pe loc pe bărbatul de 50 de ani. Mașina a deraiat de pe șosea și a fost proiectată printr-un zid de beton chiar în peretele unei cladiri.

Paznicul cladirii respecive spune că a fost alertat de o bubuitură puternică în momentul producerii impactului.

Trupul neînsuflețit al victimei a fost transportat la morga Cimitirului Central Constanța, unde urmează să se efectueze necropsia. Polițiștii de la Rutieră au demarat o anchetă în acest caz, iar șoferul implicat în tragedia rutieră este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Acesta este al doilea accident rutier soldat cu moartea unei persoane, produs în doar 24 de ore.

Pentru mai multe detalii si imagini video va rugam urmariti jurnalul Litoral TV

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Matei Ghioc