Moarte violentă pentru un preot din Constanța

Un preot de doar 45 de ani a murit în urma unui accident rutier în apropierea localităţii Ciocârlia. Acesta a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina în afara carosabilului.

Moarte violentă pentru un preot din Constanța. Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean, bărbatul în vârstă de 45 ani a condus un autoturism pe DN 3 prin localitatea Ciocârlia, dinspre Cobadin către Constanţa. Acesta nu a adaptat viteza autovehiculului la condiţiile de drum și a pătruns pe contrasens ieșind astfel de pe şosea. Autoturismul s-a izbit violent  de un copac iar în urma impactului mașina s-a răsturnat.

La locul evenimentului s-a deplasat un echipaj SMURD şi o autospecială cu modul de descarcerare. În autoturism a fost găsită o singură victimă, încarcerată, în stare de inconştienţă, care între timp a decedat. Potrivit primelor informații victima ar fi părintele Antonie de la Mănăstirea Sf Filip din Adamclisi, județul Constanța. În momentul tragediei, bărbatul era îmbrăcat în straie preoţeşti.

Redactor: Alexandra Panait