Moarte misterioasă la Constanța

O femeie a fost găsită fără suflare pe plaja 3 Papuci. Trupul neînsuflețit a fost descoperit din întâmplare de un bărbat care trecea prin zonă. Identificarea cadavrului a fost dificilă, femeia neavând acte de identitate asupra ei.

Trupul femeii a fost observat în apă de către un trecător. Bărbatul a sunat la 112 și a alertat oamenii legii. Ajunși la fața locului, medcii de la ambulanță nu au putut face nimic decât să constate decesul, pentru că femeia era moartă  de câteva ore bune. Aceasta nu prezenta semne de violenţă pe trup, nefiind exclusă astfel varianta unui suicid. Operaţiunea de identificare a fost îngreunată deoarece femeia avea asupra sa doar un portofel cu suma de 40 de lei şi niciun act de identitate.

În cele din urmă, femeia a fost identificată – avea 47 de ani şi era din Cobadin. Familia o văzuse ultima dată în cursul zilei de miercuri după-amiază când le-a spus că merge să se tundă. Trupul neînsuflețit a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei. În urma acesteia se vor stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs decesul.

Reporter: Camer Negip ; Imagine: George Dima