Moarte învăluită în mister

Este vorba despre un bărbat de aproximativ 36 de ani, al cărui trup a fost găsit astăzi, pe o plajă din Mamaia. Cadavrul a fost zărit de doi trecători, pe plaja de la ieşire din staţiunea Mamaia. Trupul se afla pe jumătate în apă. Oamenii s-au apropiat, l-au scos la mal şi apoi au sunat la 112.

Medicii care au ajuns la faţa locului nu au putut decât să constate decesul. Pe trupul neînsufleţit nu s-au găsit urme de violenţă.

La mai bine de 50 de metri de cadavru, anchetatorii au descoperit documentele  bărbatului, o sticlă de băutură goală, mai multe carduri rupte, şi o geacă. În aceeaşi zonă, s-au găsit mai multe părţi dintr-o foaie ruptă. Pe aceste se regaseau cuvinte ca: anxios 90%, depresie avansata, chiar şi bucăţi dintr-o propoziţie în care barbatul spunea “ea este de vina. Ea mi-a facut totul!”

Anchetatorii bănuiesc că este posibil că bărbatul să se fi despărţit de iubita sa şi să fi intrat într-o depresie din care el a considerat că nu poate ieşi. Este posibil ca, din acest motiv, să fi ales să-şi pună capăt zilelor. Ancheta continuă, pentru a afla exact cauza decesului tânărului.

Reporter: Denisa Stoenescu ; Imagine: Alex Brinzaru