Mitinguri pro si contra Băsescu în Constanţa (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kR2Hm8vrIbE[/youtube]Doua mitinguri simultane au avut loc seara trecută în Constanţa. Unul in fata Prefecturii anuntat inca de saptamana trecuta, de PDL Constanta si altul in faţa Consiliului judetean. Primul a adunat circa patru sute de oameni, in timp ce la al doilea a participat un grup de oameni care au protestat impotriva presedintelui suspendat, Traian Basescu.

Oamenii spun ca actiunea din fata Prefecturii Constanta reprezinta de fapt un protest impotriva intaurarii dictaturii in Romania. Chiar daca se preconiza inca de saptamana trecuta atunci cand PDL a anuntat mitingul, ca vor participa o mie de persoane pentru a-l sustine pe Traiana Basescu, pe platoul din fata Prefecturii nu s-au stras mai mult de patru sute. In parallel, in fata Consiliului Judetean Constanta s-au adunat zeci de oameni care au protestat impotriva presedintelui suspendat.

Cele doua multimi au fost despartite printr-un gard de fier montat de autoritatile venite in numar destul de mare pentru a mentine ordinea. De asemenea, oamenii legii spun ca mitingul anti Basescu nu a avut autorizatie.

Reporter: Mirela Iancu ; Imagine: Cristi Caciauna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.