Miting pentru familia Bodnariu

Constănțenii se alătură valului de solidaritate din toată lumea si ies sa protesteze sâmbătă pentru reunirea familiei Bodnariu. Momentan sotii Bodnariu au obținut o primă victorie. Bebelușul Ezekiel,de doar câteva luni a revenit in sânul familiei .  Este un pas mic din lungul drum pe care parintii trebuie sa il străbată in lupta începută pentru a-și recupera cei 5 minori.

Soţii Bodnariu se luptă în continuare în instanţă cu Barnevernet şi speră să-şi recupereze cei 4 copii cât mai repede. Constănțenii au asteptati mari de la autoritățile române si speră sa se implice pentru a venit in sprijinul celor doi soti stabiliti peste hotare. In semn de solidaritate sâmbătă se vor organiza o serie de proteste in zeci de orase din tara.

Sute de parinti români traiesc aceeiași dramă. Dintr-un motiv sau altul, le-au fost luati copiii de autoritatile norvegiene.

Persoanele impresionate de drama familiei Bodnariu pot participa sâmbăta, 16 aprilie la un marș pașnic care va incepe in fata Casei de Cultura si va continua pe bv Alexandru Lăpușneanu.

Redactor: Camer Nita