Miting cu ultraj, în fața Primăriei Constanța (VIDEO)

Constănțenii care locuiesc în blocul Z3 situat pe aleea Heracleea, stradă vizată de proiectul locurilor de parcare, s-au adunat în fața sediului Primăriei pentru a-și exprima nemulțumirea.

Oamenii au făcut front comun pentru a se face auziți şi spun că toate încercările de a-şi exprima punctul de vedere au eșuat.

Înainte ca cineva din Primărie să le asculte doleanțele, protestarii au reușit să atragă atenția poliției, pentru că nu aveau autorizație.

După zeci de minute de stat în fața Primăriei, un reprezentant al instituției i-a invitat pe doi dintre organizatorii mitingului în sala de audiențe. Rezultatul discuțiilor?

De cealaltă parte a baricadei, Șefa de cabinet a edilului Mazăre, spune că a fost bruscată de protestatari și este hotărîtă să depună plîngere la poliție pentru ultaj.

Oamenii spun că în ciuda obstacolelor pe care le vor întîmpina, nu se vor opri aici și vor merge pînă la capăt, iar daca primarul Mazăre este prea ocupat ca să îi asculte, se vor adresa Curții Europene a Drepturilor Omului.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Alex Brinzaru