Miting anti Băsescu în centrul Constanței (VIDEO)

http://www.youtube.com/watch?v=yWwuWNSWRhEMii de oameni s-au adunat ieri în centrul Constanței pentru a participa la un miting anti Băsescu.  Manifestația organizată de Uniunea Social Liberală, a strâns simpatizanți atât din județul Constanta, cât și din județele Ialomița și Galați. Atmosfera  a fost animată de două concerte și presărată cu discursurile membrilor marcanți ai USL si ministrilor  culturii, educatiei, justitiei, apararii si agriculturii.

Mitingul USL de la Constanta a fost pus la punct in cel mai mic amanunt. Oamenii au fost adusi cu autocarele din judetele invecinate. Lor li s-au adaugat angajati din institutiile subordonate administratiei locale si mulți constanteni nemulțumiți de actuala Preșidinție.

Mitingul a  fost deschis cu discursul edilului Constantei, Radu Mazare.

Atmosfera a fost incinsa cu un concert al Clejanilor, dupa care cei adunati in piateta de la Far au ascultat discursul presedintelui Interimar, Crin Antonescu difuzate pe doua ecrane uriase. Rind pe rind, pe scena au trecut mai multi ministrii, presedinti de consiliii judetene, primari si parlamentari PSD si PNL.

Manifestanții speră că schimbarea președintelui le va aduce un trai mai bun.

Discursurile impotriva lui Basescu au fost aplaudate la scena deschisa, dupa care cei prezenți la miting au ramas in zona pentru a urmari un concertul cântărețului  Connect-R.

Redactor: Raluca Damian