Misterul băncilor din parc

Pentru cei care aleg ca loc de relaxare Parcul Tăbăcăriei, situația a devenit puțin confuză. Băncile montate în zona de nord a locului de agrement au dispărut în mod misterios. În plus, localnicii care se plimbă pe acolo se plâng și că mai multe maluri s-au surpat și s-au trnasformat în capcane periculoase pentru pietoni, mai ales copii. Deși parcul este una dintre principalele atracții ale orașului de la malul mării, autoritățile nu au luat niciun fel de măsuri până în momentul de față.

Parcul Tăbăcariei singurul spațiu verde rămas, se confruntă cu o nouă problemă. Băncile au dispărut în mod misterios și nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu ele. În fiecare vară, mii de oameni se relaxau în această zonă. În momentul de față, în  partea de nord a parcului, nu mai există nici urmă de bancă.

Suntem la început de sezon estival, iar în scurt timp, locul plin de verdeață  va fi luat cu „asalt„ de oamenii sătui de betoanele orașului.

Deși vor trebui să devină inventivi atunci când obosesc și trebuie să se așeze, constănțenilor nu le lipsește simțul umorului.

Autoritățile locale vor fi nevoite să înlocuiască băncile dispărute în mod misterios despre care nu se știe nimic. Nici măcar paznicii! Se vehiculează că au fost vandalizate sau chiar furate, însă nimeni nu știe nimic concret.

Cei care obișnuiesc să se plimbe dimineața devreme sau chiar și peste zi, așteaptă ca administrația local să ia măsuri privind montarea altor bănci. În plus, nu ar strica lucrări de reabilitare a trotuarele ce împrejmuiesc apa. Pe acolo trec zilnic, pe timp de vară, mii de turiști și localnici care ar putea să ajungă în lac.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea