MISS TSD Năvodari 2018

A sosit și seara mult așteptată a show-lui MISS TSD NĂVODARI 2018. Organizatorii s-au ținut de cuvânt și au reușit să le ofere tuturor celor prezenți o seară de neuitat. Câștigătoarea marelui premiu a fost aleasă din rândul a zece tinere frumoase din orașul Năvodari.

Un concurs de Miss înseamnă miraj, elaganță, rafinament, toate îmbrăcate în frumusețea nativă a fetelor. Ediția din acest an, prima de acest gen în peisajul năvodărean a strâns la un loc 10 tinere adolescente cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani.

Organizatorii, membri ai Partidului Social Democrat, aripa tânără au pregătit concurentelor trei probe: cea a micului politician, proba costumului de baie iar în final o defilare plină de grație și rafinament în care fetele au îmbracat rochii de seară.

S-a dorit a fi un eveniment de înalt nivel și s-a reușit acest lucru prin momentele de calitate pregătite să condimenteze show-ul: o tânără pereche de dansatori sportivi, Delia Corsale și Dj. Blaky. Desfășurătorul pregătit de gazdele serii: Sondra Sandu și Dragoș Nicula a avut mesaje care să le ajute pe tinere în formarea lor pentru viitor.

A sosit și momentul mult așteptat al serii când au fost anunțate câștigătoarele.

Titlul de Miss TSD NĂVODARI 2018 a fost câștigat de concurenta cu numărul 10 în concurs, Iuliana Zaharia. Premiul a constat într-un cec în valoare de 1500 de lei și diferite atenții din partea sponsorilor, precum și un book profesionist asigurat de fotograful evenimentului, David Măgureanu. Printre invitații de seamă ai serii s-au numărat și Liliana Mară și Costin Răsăuțeanu care au avut și calitatea de jurați. Seara s-a încheiat cu un moment muzical încărcat de sensibilitate oferit de artistul Lucian Colareza.

Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet