Miss TSD la Năvodari

Concursul Miss TSD a intrat pe ultima sută de metri. Se fac probe pentru vestimentații și repetiții pentru ca evenimetul să se desfășoare impecabil. Sâmbătă, 24 noiembrie, de la ora 20.00 Năvodari – Mamaia Nord se va bucura de frumusețe și tinerețe cu un plus dat de muzica bună. 

Miss TSD respectă toate criteriile unei manifestări de anvergură. Echipa organizatoare este formată din tineri entuziaști . Deschiderea specifică vârstei lor acceptă tot ceea ce este nou, chiar propune idei inedite în combinație cu lucrurile probate deja care au avut succes.

10 tinere domnișoare se vor întrece în această competiție pentru a obține mult râvnitul titlu de Miss TSD. Fetele vor trece prin mai multe probe specifice acestui gen de concurs pentru a convinge juriul de frumusețea lor exterioară și interioară. Evenimentul  se va desfășura într-un spațiu generos și elegant care ne duce cu gândul la opulența Romei Antice. Alături de Delia Corsale și Dj. Blacky care vor întreține atmosfera cu muzica lor, organizatorii au pregătit mai multe surprize. Sondra Sandu și Dragoș Nicula vor încuraja concurentele în postura de prezentatori ai acestui eveniment de anvergură.

Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet