Misiuni de responsabilitate

La sfârșitul acestei săptămâni, în Constanța vor avea loc o serie de evenimente organizate de către Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanţa, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Constanţa în colaborare cu lucrători din cadrul I.P.J. şi cei ai Poliţiei Locale. Aceștia vor patrula în mai multe misiuni de asigurare a ordinii și liniștii publice.

În perioada 28 iunie – 01iulie,  jandarmii constănţeni vor fi prezenți în  Piaţa Ovidiu, iar sâmbătă şi duminică vor avea în vedere siguranţa participanţilor la seminarul „Combaterea Violenţei Stradale şi Combaterea Drogurilor” organizat în Parcul Tăbăcarie şi pe faleza Cazinoului din Constanţa. Tot în cursul zilei de duminică, oamenii legii vor asigura un climat de normalitate civică la evenimentul sportiv din localitatea Cumpăna.

Jandarmii recomandă celor care vor participa la evenimente să adopte un comportament decent, să respecte normele de convieţuire socială şi prevederile legale în vigoare. Oamanii legii informează cetățenii că nu vor fi tolerate fapte ce aduc atingere ordinii publice şi siguranţei cetăţeanului.

Redactor: Denisa Albu