Minori prinși în flagrant la Năvodari

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BgPsSXB0XNk[/youtube]Doi minori din Năvodari, de 12 şi respectiv 15 ani, au ajuns pe mîna polițiștilor după ce au fost prinși în flagrant în timp ce încercau să fure din biblioteca Centrului Cultural.

Potrivit comandantului Secției de Poliție Locală, Constantin Necula, asupra unuia dintre tineri au fost găsite mai multe chei de acces la încăperile din incinta Casei de Cultură. Oamenii legii bănuiesc că unul dintre tineri ar fi rămas în interiorul clădirii din timpul zilei, ar fi făcut rost de chei și i-ar fi dar drumul și celuilalt tînăr, pentru a-l ajuta să ducă la bun sfîrșit spargerea. Însă planurile le-au fost dejucate de polițiștii locali din Năvodari, care au acționat cu operativitate și i-au prins pe cei doi minori în plină acțiune.

Tinerii au fost escortați la sediul poliției, pentru audieri și urmează ca anchetatorii să stabilească măsurile legale pe care le vor lua împotriva acestora. Avînd în vedere că unul dintre autori are doar 12 ani, cel mai probabil acesta va fi sancționat contravențional.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.