Minori, alcool, scandal și violență = Partidul Național Liberal Năvodari (VIDEO)

Mai mulţi tineri puşi pe scandal s-au reunit într-un aşa zis „protest spontan” în faţa primăriei Năvodari. Au reuşit să prindă în cercul lor copii şi bătrâni care nu ştiau ce se întâmplă, dar şi oameni nevinovaţi, care s-au trezit luaţi pe sus de protestari. Nici măcar legea, care interzice cât se poate de clar folosirea minorilor în scop electoral, nu i-a oprit pe oameni să „îşi facă interesul”.

Deşi au vrut să se creadă că este o acţiune „spontană” a năvodărenilor, protestarii s-au dat de gol, pentru că în fruntea lor se aflau membrii şi simpatizanţi ai Partidului Naţional Liberal. Cătălin Popa, candidat pe listele PNL la consiliul local, a dat tonul „petrecerii”. Alături de el se aflau mai mulţi tineri care, cu doar o oră în urmă, împărţeau materiale de campanie din partea PNL şi care au fost vizibil deranjaţi de prezenţa camerelor de luat vederi.

Şi colac peste pupăză, în rândul furioşilor a venit şi un apropiat al lui Iurin Pancencu, cel care candidează la primăria Năvodari. Cum toate acestea nu ar fi de ajuns, mai mulţi protestari au recunoscut că au consumat alcool înainte de a ieşi în stradă… Poate aşa se explică nervii şi limbajul protestarilor faţă de oamenii legii, care nu încercau decât să-şi facă datoria… mai ales că scandalagii nu aveau autorizaţie pentru acest miting.

Oamenii au protestat minute în şir. Doar că cei mai mulţi dintre ei nici măcar nu ştiau pentru ce au venit. Ştiau doar că pentru prezenţa lor vor primi 150 de lei. Poliţia a reţinut mai multe persoane pentru tulburarea liniştii publice şi cel mai probabil acestea vor fi amendate pentru scandalul provocat.

Redactor: Cristina Plesca ; Imagine: Iulian Virlan / Cristi Caciauna