Minoră abuzată de tineri drogați

Caz șocant în Mangalia. O adolescentă de 16 ani a fost filmată în timp ce era abuzată de patru tineri drogați. Imaginile au fost postate pe un grup de facebook din Județul Constanța. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a-i indentifica pe agresori.

Scene revoltătoare au fost surprinse și filmate de un tânăr în Mangalia. În imaginile video se poate observa cum o adolescentă este agresată de patru băieți care se droghează cu o ţigară cu etnobotanice. Tânăra este îndemnată să fumeze însă refuză și le cere băieților să o lase să plece. În același timp, unul dintre suspecți o amenință cu bătaia, dacă mai țipă. Imaginile au fost postate pe un grup de Facebook din județul Constanța de un tânăr care, după aproximativ zece minute, a șters postarea.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, imaginile au fost filmate în urmă cu aproximativ un an, însă au fost păstrate de tineri până seara trecută, atunci când au fost postate pe o reţea de socializare.

Tânărul care a postat clipul video este, în prezent, plecat în străinătate, însă va fi citat pentru a da explicaţii cu privire la acest scandal.

Redactor: Cristina Niță