Ministrul Educației anunță noi demiteri

Ministerul Educației lucrează la foc continuu, anunțând noi demiteri! Dacă inspectorii școlari revocați din funcții până acum nu au respectat mai multe puncte al contactului de management, rămâne de văzut ce motive vor fi invocate pentru noile schimbări.

După ce la mijlocul lunii august a revocat din  funcție șefii a 13 inspectorate școlare, astăzi, Ministrul Educației, Liviu Pop, a declarat că numărul celor demiși va continua să crească.

„Vom face evaluarea tuturor contractelor. Constatăm că numărul elevilor este din ce în ce mai mic, dar creşte numărul funcţiilor de conducere. Vă asigur că vom face reduceri de 10% a funcţiilor de conducere din minister şi inspectoratele şcolare; vor dispărea în maximum 30 de zile, pentru că aşa mi se pare normal. Ne vom concentra mai mult pe actul de predare” a declarat Liviu Pop.

Salutăm eforturile Ministrului Educației de a aduce îmbunătățiri sistemului, de orice natură ar fi ele, dar sperăm, totodată, că deciziile de amploare nu vor mai fi aduse la cunoștință beneficiarilor, în miez de noapte.

Reporter: Ramona Caba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.