Militar mort în accident

Un accident destul de grav s-a produs, în cursul dimineții, la ieșire de pe A2, în apropierea localității Ciocârlia, județul Constanța. De data aceasta și-a pierdut viața un militar.

Un apel la numărul unic de urgență 112 a alertat autoritățile, joi dimineață, în jurul orei 10,  despre un accident rutier grav produs la ieșire de pe Autostrada Soarelui, în dreptul localității Ciocârlia. Un bărbat aflat singur în autovehicul, pe fondul neatenția la volan, a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune frontală cu un parapet de beton.

Bărbatul se numește Gabriel Ban, în vârstă de 32 de ani, domiciliat în Bacău și era angajat MApN, detașat în cadrul Batalionului 345 Artilerie „Tomis” din Medigidia. Reprezentanții armetei și-au exprimat regretul pentru trecerea în neființă a militarului.

Pe lângă cariera de militar, Gabriel Ban era și un cunoscut sportiv. El făcea parte din Clubul Sportiv din Medgidia și era într-o continuă cursă către doborârea sau stabilirea de noi recorduri care au la bază forţa şi rezistenţa fizică.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate a împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment rutier.

Redactori: Daniel Albu / Robert Tănasă