Milionari și mașini scumpe la Mamaia

Cele mai scumpe mașini din Europa vor ajunge mâine seară din Veneția la Mamaia în cadrul circuitului internațional Cars&Coffe România. Acest eveniment grandios va aduna intr-un singur loc milionari si masini scumpe ridicând ștacheta litoralului românesc la un nivel înalt.

Sase iulie va marca startul evenimentului Cars&Coffe România avându-i ca invitați speciali pe participanții de la Onelife Rally. Acest eveniment de mare anvergură asigura intrarea litoralului românesc  într-o nouă ligă a stațiunilor de profil din lume. Mamaia devine astfel una dintre variantele de vacanță preferate de milionari.

Publicul constănțean și turiștii prezenți pe litoral se vor bucura de o experiență inedită. Sambata, 7 iulie, 80 de mașini exotice vor defila pe strazile din Constanța si Mamaia. Cea mai scumpă mașină care va fi prezenta in cadrul evenimentului Cars&Coffe România este un Lamborghini, în valoare de aproape 2 milioane de euro.

Începe un week-end de foc la Mamaia! Unele dintre cele mai scumpe mașini ale lumii și muzica bună vor creea o atmosferă de neuitat pe litoralul romanesc!

Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Zarif Armanbet