Milionar, în urmărire generală

Fostul acționar de la Dinamo, Dragos Săvulescu, a fost dat în urmărire internațională. Săvulescu este acuzat că a prejudiciat statul român şi municipiul Constanţa cu aproximativ 28 de milioane de euro.

Omul de afaceri Dragoș Săvulescu, fost acționar la FC Dinamo și președinte-delegat, este acuzat că a prejudiciat statul român cu 28 de milioane de euro. Acesta este condamnat la o sentință de cinci ani şi şase luni de închisoare pentru complicitate la săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în formă continuată, în dosarul retrocedărilor ilegale de plaje din Constanța. Magistrații Curţii de Apel Bucureşti au emis în data de 7 februarie mandatul de executare al pedepsei, însă acuzatul nu a fost găsit de polițiști nici până în acest moment. În prezent, Dragoș Săvulescu este dat în urmărire internațională.

“Nu am mai vorbit cu domnul Săvulescu de când l-am sunat să îi spun soluţia. Era foarte supărat pe mine şi din momentul ăla nu m-a mai căutat.”, a spus avocatul său, Bogdan Micu.

Chiar dacă acum are statut de fugar, Dragoş Săvulescu are suficiente resurse financiare. De curând acesta a încasat o tranșă din cele 50 de milioane de euro pe care municipalitatea București  a fost de acord să i le achite în contul parcului Verdi din sectorul 2. Parcul a fost câştigat în instanţă de mama acestuia. Dragoș Săvulescu este căsătorit cu Miss Albania 2010, Angela Martini, și este stabilit în America de ani de zile. Împreună cu aceasta, a realizat un clip video denumit ,,Dragoste în afara legii”, unde Săvulescu gonește pe un drum pustiu, iar Angela Martini aruncă zeci de bancnote în afara mașinii, totul petrecându-se în sunetul sirenelor de poliție.

Redactor: Alexandra Panait