Mii de tineri au luat lumina… din cluburi

A doua seară de distracție la malul mării a atras și mai mulți turiști, mai ales că din această noapte suntem, oficial, în sezon estival. Învierea este o sărbătoare importantă, spun tinerii, dar la fel și 1 mai. De aceea, au preferat să înlocuiască masa tradițională alături de familie cu șampania și cocktailurile sofisticate împărțite cu prietenii.

În a doua noapte de distracție pe litoral, atmosfera s-a încins și mai tare, susținută și de animatoarele îmbrăcate provocator. Nici domnișoarele nu s-au lăsat mai prejos, mai ales că au așteptat un an întreg pentru o petrecere cum doar de 1 mai, la mare, pot găsi.

Petrecerile de pe litoral sunt și pe gustul străinilor. Aceste tinere sunt din Angola si Nigeria și studiază de câțiva ani în România. Au auzit despre cluburile din Mamaia și au vrut să vadă dacă se realitatea se ridică la nivelul poveștilor. Mai ales că, spun ele, în țările de unde vin, petrecerile arată altfel.

În nordul litoralului au continuat festivalurile de muzică electronică.

Petrecerile s-au întins până târziu în noapte. Tinerii vor avea nevoie de câteva ore de relaxare, pentru a o lua apoi de la capăt.

Redactor: Nicoleta Antohi