Mihail Kogălniceanu și Oituz, fără apă

Pentru a înlocui un tronson al conductei principale de alimentare din stația de pompare si tratare Mihail Kogalniceanu, SC RAJA SA Constanța va întrerupe alimentarea cu apă timp de câteva ore in noaptea de miercuri spre joi.

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unui tronson din conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 400 mm, ce pleacă de la stația de pompare si tratare Mihail Kogalniceanu, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile in noaptea de miercuri spre joi, 08 spre 09 noiembrie 2017, in intervalul orar 22,30 – 05,30.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile toți consumatorii din localitățile Mihail Kogălniceanu și Oituz.

Reprezentanții regiei de apă își cer scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigură că echipele de intervenție vor face întotdeauna tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, toţi consumatorii din Mihail Kogălniceanu și Oituz sunt rugați să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.