Micuţii din Năvodari au primit, de ziua lor, cel mai frumos cadou din partea adminstraţiei locale (VIDEO)

Micuţii din Năvodari au primit, de ziua lor, cel mai frumos cadou din partea adminstraţiei locale! Un parc de distracţii modern a fost inaugurat astăzi în prezenţa a sute de copii din oraş. Sărbătoarea a continuat ore în şir, pentru că pe scenă au urcat, alături de elevi şi mascote, Cerebel şi trupa lui de dansatori, care au ridicat toate mâinile „sus în aer”.

Edilul din Năvodari a reuşit să transforme un spaţiu insalubru, care nu făcea altceva decât să păteze imaginea oraşului, într-un adevărat colţ de rai. Cel mai modern parc de distracţii din judeţul Constanţa a fost inaugurat chiar de ziua celor care se vor bucura cel mai mult de el, copiii. Iar veselia celor mici s-a văzut din primele clipe în care au intrat în noul lor spaţiu de joacă.

În doar câteva secunde, parcul s-a umplut cu sute de chipuri fericite. Copiii au încercat, unul câte unul, toate spaţiile de joacă din Ţara Piticilor, iar concluzia a fost cât se poate de clară: toate le plac la fel de mult.

Cei mari, cu suflet la fel de tânăr, s-au bucurat în egală măsură de parc, şi asta pentru că edilul oraşului a avut grijă ca fiecare să-şi găsească aici un loc unde să îşi petreacă timpul liber.

La inaugurarea parcului pentru copii a fost prezent şi Cerebel alături de trupa de dansatori. Şi deşi timpul nu i-a permis să “testeze” spaţiile de joacă, artistul i-a încântat pe cei prezenţi cu muzică…

Parcul “Ţara piticilor” a fost cadoul edilului şef Nicolae Matei pentru toţi micuţii din Năvodari.

Proiectul are o valoare de peste 12 miliarde de lei şi a fost realizat prin intermediul Fondului de Mediu. Ţara Piticilor include un spaţiu de fitness urban, două terenuri de sport, locuri de joacă pentru fiecare categorie de vârstă şi un spaţiu pentru picnic.

Reporter: Cristina Plesca ; Imagine: Iulian Virlan