Micuţa Alexandra are nevoie de tot sprijinul nostru!

O micuţă de numai şapte ani, Alexandra Georgiana Adăscăliţei, are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. Diagnosticată cu o boală necrutățoarea care ar putea să o răpească oricînd din sînul familiei sale, micuţa are nevoie de implantarea unei proteze bionice la genunghi. Costurile pentru aceast echipament medical sunt foarte mari pentru familie, astfel încât, oamenii cer tot sprijinul pe care puteţi îl pot primi.

Printre primii care s-au mobilizat şi au venit în ajutorul micuţei Alexandra se află tot niște copiii. Elevii

Școlilor din localitatea constănțeană Tuzla au scos la vânzare obiectele făurite de mânuţele lor: borcănele pictate, coliere şi brăţări din diverse materiale, vaze cu flori din hârtie creponată. Mai mult, aceştia au gătit, împreună cu mamele lor, produse de patiserie, pe care, la preţuri modice, le-au oferit tuturor participanţilor la sărbătoarea comunei.

Potrivit coorodonatorului Şcolii de Vară de la Centrul pentru Tineret „Ion Creangă”,  acolo unde au fost create obiectele hand-made puse la vânzare, cazul le-a fost prezentat micuţilor cu numai o săptămână în urmă.

Mobilizarea cetăţenilor în faţa acestui caz a fost una exemplară, iar copiii, prin obiectele făurite cu multă dragoste, au oferit o lecţie de generozitate.

Şi primarul comunei ne-a declarat că locuitorii au rămas impresionaţi de acest caz, iar administraţia a inclus, în programul zilei comunei acţiunea caritabilă.

Toţi cei ce o pot ajuta pe micuţa Alexandra, o pot face, în continuare, donând în contul mamei ei, Irina Adăscăliţei.

CONT LEI: RO61BTRL01401201K55759XX – Banca Transilvania

Redactor: Mihaela Dubei-Marin